01.03.2012

Obiščite nas na sejmu Dom v Ljubljani

V podjetju Lumar pri razvoju naših inovativnih in energijsko učinkovitih rešitev ne sledimo le varovanju okolja in energijski učinkovitosti, posebno pozornost namenjamo tudi ustvarjanju ugodnih bivalnih pogojev ter sodobni in kakovostni oblikovani arhitekturi.

V okviru letošnje sejemske predstavitve vam bomo predstavili našo prenovljeno ponudbo nizkoenergijskih in pasivnih hiš, gradnjo aktivne hiše oz. Moje hiše prihodnosti ter projekt Slovenska hiša London 2012. Izvedeli boste katere so prednosti bivanja v hišah Lumar in se seznanili s konstrukcijskimi sistemi in z Lumarjevo tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo, energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada.

Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

Partnerji pri gradnji projekta moja hiša prihodnosti